Ovo je TOP 20 rabljenih automobila s najmanjom emisijom NOx

Premda se sve nove ekološke norme, kao i davanja, fokusiraju na emisiju CO2, za ljudski organizam osjetno su štetniji kancerogeni dušikovi oksidi NOx.

Više
U kojim ćete europskim državama kupiti najjeftinije rabljene automobile?!

Autoscout 24 je objavio zanimljive podatke: Prosječno su rabljeni automobili najskuplji u Francuskoj (cijena 22.995 eura), potom slijede naše omiljeno tržište Njemačka (18.377 eura), Austrija (18.126 eura), Španjolska (17.586 eura), Belgija (16.855 eura)…

Više
Ovi automobili najbolje drže cijenu kao rabljeni

Njemački institut za ispitivanje tržišta Bahr & Fess Forecasts i Focus Online proveli su analizu gubitka vrijednosti u razdoblju od četiri godine. Naime, oni su procijenili koji će danas novi automobili najbolje zadržati cijenu kao rabljeni do 2021. godine.

Više
Istraživanje dokazalo kako su BMW i Mercedes-Benz najčešći rabljeni godišnjaci

Europski oglasnici prepuni su rabljenih automobila do 12 mjeseci starosti, odnosno popularnih godišnjaka, a nedavno provedeno istraživanje na 24 milijuna automobila od strane agencije iSeeCars pokazalo je da su na vrhu BMW i Mercedes-Benz.

Više
Automobili ovih boja najbolje zadržavaju vrijednost kao rabljeni

Premda je najčešći izbor kupca novog automobila neka od neutralnih boja primjerice, crna, siva, srebrna ili bijela, time si zapravo ruše vrijednost kod prodaje. Nedavno provedeno istraživanje potvrdilo je kako automobili jarkih boja osjetno bolje drže cijenu na tržištu rabljenih.

Više